Μενού Κλείσιμο

Η πληρωμή των αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα zetarm.com πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής ή συνδυασμό αυτών:

PayPal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεσαι αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και την εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτεις λογαριασμό PayPal, μπορείς να εγγραφείς εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σου κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείς να μεταφερθείς εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Επισημαίνουμε ότι και για αυτή τη μέθοδο πληρωμής δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Κατάθεση. Αν γνωρίζεις το ακριβές ποσό της παραγγελίας σου που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείς προκαταβολικά την οφειλή σου σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Μαρίας Τριανταφύλλου ‘όπου ανήκει η zetsrm.com

ΜΑΡΙΑ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

  Piraeus Bank:  6387-136542-366

ΙΒΝ:GR7601713870006387136542366

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους παρακάτω μόνον τρόπους:

Για αποστολές εντός Ελλάδος, το κόστος της μεταφοράς είναι 4,99 ευρώ για παραγγελίες έως 100 ευρώ. Για παραγγελίες κόστους πάνω από 100 ευρώ, τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier / Πόρτα-Πόρτα & Γενική Ταχυδρομική.

Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Η παραλαβή των προϊόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδος θα γίνεται σε 24 με 48 ώρες (1-2 εργάσιμες ημέρες – εκτός συνθηκών ανωτέρας βίας).

Translate »