Μενού Κλείσιμο

Αλλαγές και επιστροφές προϊόντων

Ηzetarm.com προσφέρει εγγύηση για τα προϊόντα του;

Φυσικά! Ο σκοπός μας είναι να μείνεις 100% ικανοποιημένος από την εμπειρία αγοράς σου μέσω του zetarm.com Τα προϊόντα μας έχουν επιλεχθεί και ελεγχθεί ένα προς ένα από το εξειδικευμένο εξειδικευμένο προσοπικό μας πριν από την κάθε αποστολή, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα λάβεις αυτό ακριβώς που ζήτησες και χωρίς κάποιο πρόβλημα! Εάν ανακαλύψεις κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που έχεις πάρει από εμάς, παρακαλούμε θερμά να μας στείλεις ένα email με την περιγραφή και κάποια συνοδευτική φωτογραφία του ελαττώματος, στο info@zetarm.com

Εφόσον επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν (ή τα προϊόντα) παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσεις μέσω email μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελία σου. Η ημερομηνία παραλαβής φαίνεται από τον αριθμό του συνοδευτικού δελτίου ταχυμεταφοράς (voucher) που έχεις λάβει με την επιβεβαίωση της αποστολής σου από εμάς μέσω email. Εάν δεν γνωρίζεις αυτόν τον αριθμό, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σου τον ξαναστείλουμε. Κάποιες μικρές διευκρινήσεις:

Η εγγύηση που προσφέρει η zetarm.com είναι slider 5 έτη, camera cage 2 έτη, video/foto rig 2 έτη video crane 2 έτη.

Ο κάθε πελάτης είναι για εμάς ένας VIP πελάτης. Σε περίπτωση που δεν καταφέραμε να σε αφήσουμε ικανοποιημένο στο 100%, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσεις μαζί μας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να επιλύσουμε το όποιο πιθανό πρόβλημα!

Translate »